Home > Groepsuitjes voor bedrijf, familie en vrienden - Vier je verjaardag of jubileum op het water

Een dag zeilen op het ijsselmeer - Groepsuitje met familie, vrienden of bedrijf

Dag zeilen op het IJsselmeer Monnickendam en  Volendam Middag of avond  zeilen IJsselmeerMiddag of avond  zeilen IJsselmeer Avond zeilen op het Markermeer en Tapas eten   Zeilen Monnickendam

Dag zeilen, taart, lunch, borrel & BBQ of seizoensbuffet

110 euro p.p. - All-in

Allinclusive dagtocht varen van acht uur. Inclusief scheepshuur, ontvangst met koffie, thee en homemade taart, lunch en luxe seizoensbuffet (of BBQ), borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank voor een groep van 20 t/m 34 personen.
> Hoe ziet een dag varen eruit?

Zeilen, borrelen en BBQ

85 euro p.p. - All-in

Allinclusive zeilen voor 5 uur. Inclusief scheepshuur, luxe seizoensbuffet (of BBQ), borrelhapjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee voor een groep van 20 t/m 34 personen.

> Meer over een zeilavond met BBQ

Avond zeilen & Seizoensbuffet

85 euro p.p. - All-in

Allinclusive avond zeilen voor vijf uur. Inclusief scheepshuur, heerlijk seizoensbuffet (of BBQ), een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee voor een groep van 20 t/m 34 personen.

> Hoe ziet een avond zeilen eruit?

Middag zeilen met lunch

60 euro p.p. - All-in

Allinclusive middag zeiltocht 4 uur (vr-za-zo 10-14 u, andere dagen in overleg). Inclusief scheepshuur, ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, lunch, een borrelhap, bier, wijn, prosecco, frisdrank voor een groep van 20 t/m 34 personen.
> Meer over een middag zeilen
             
Verjaardag vieren zeilschip Personeelsfeest dag zeilen op het IJsselmeer -  zeiltocht met vis Teamevent varen en hotelovernachting Bruiloft op een zeilschip - trouwen op het water

Zeilen & taarten + bubbels

70 euro p.p. - All-in

All-in verjaardag of jubileum vieren voor 5 uur. Inclusief huur van het schip, koffie en thee, homemade taarten en hartige sandwiches, bier, wijn, frisdrank, voor een groepsuitje van 20 t/m 34 personen.

> Meer over een feestje vieren aan boord

Zeilen, lunchen en BBQ mét vis

115 euro p.p. - All-in

Allinclusive dag zeilen (9 uur)- Inclusief scheepshuur, gebak, lunch met visschotel, een borrelhap, een heerlijke barbecue-avond met o.a. visspiesjes, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee voor een groep van 20 t/m 34 personen.

> Meer over een lange dag zeilen

Zeilen, lunchen en BBQ + hotel- of boerderij overnachting

vanaf 165 euro p.p. - All-in

Allinclusive weekend Noord-Holland in Volendam. Inclusief acht uur varen, gebak, lunch, een heerlijke barbecue-avond, een borrelhap, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee voor een groep van 20 t/m 34 personen.

>
Meer over zeilen en overnachting

Trouwen & zeilen

115 euro p.p. - All-in

Onvergetelijke bruiloft op het water!- Allinclusive dag zeilen (negen uur). Inclusief scheepshuur, uitgebreide warme en koude borrelhapjes, een heerlijke barbecue-avond + dessert, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee voor 20 t/m 34 personen. En overnachten in de bruidskajuit?!
> Meer over het huwelijksbootje
       
Heisessie op het IJsselmeer Heisessie op het IJsselmeer Meezeilen op het IJsselmeer voor individuele opstappers Heisessie op het IJsselmeer

Middag/dag zeilen en lunchen - XL

80 euro p.p. - All-in

Allinclusive middag zeiltocht 6 uur (van 10 tot 16 uur). Inclusief scheepshuur, ontvangst met koffie, thee en iets lekkers, lunch, een borrelhap, bier, wijn, prosecco, frisdrank voor een groep van 20 t/m 34 personen.
> Meer over een middag zeilen

Dag zeilen + vergaderen - Heisessie op het water

Prijs v.a. 119 euro p.p. - All-in

Allinclusive voor een vergadering en zeiltocht. Inclusief scheepshuur, gebak, lunch, een heerlijke barbecue-avond, een borrelhap en alle drankjes voor een groep tot ca 25 personen.

> Meer over een heisessie aan boord

Meezeilen op het IJsselmeer

€57,50 p.p, Kids €0-€35 p.p.

Zeiltocht op het IJsselmeer van 6 uur (inclusief lunch, koffie en thee) voor individuele opstappers als bijvoorbeeld verjaardagscadeau of dagje uit op het water (van 1 t/m 12 personen, grotere groepen in overleg) Deze zeiltochten zijn op specifieke data gepland!
> Meer over meezeilen op het IJsselmeer

Meezeilen op de Waddenzee

€70 p.p, Kids €0-€45 p.p.

Zeiltocht op de Waddenzee van 8 uur (inclusief lunch, koffie en thee) voor individuele opstappers (voor 1 t/m 12 personen, grotere groepen in overleg) Deze zeiltochten zijn op specifieke data gepland! Een hele bijzondere belevenis met droogvallen op het Wad!
> Meer over meezeilen op de Wadden
DEEL ARTIKEL